Theorie examen reserveren : dit kan in 5 stappen (2021)

Samir
april 14, 2021
Theorie cursus

Er zijn twee manieren om je aan te melden voor je CBR theorie examen. Je kan het aan je rijschool overlaten maar meestal vragen zij hier een vergoeding voor.

Wat kost een theorie examen reserveren?

De gebruikelijke kosten voor een Nederlandstalige CBR theorie examen bedragen €34,50. Een examen met tolk en individueel begeleid theorie-examen kost €90,00

Bij een Engelstalige CBR theorie-examen is er een toeslag van €5,50. In de avond of in het weekend is er een toeslag van €4,75. Indien je een examen met extra tijd wil maken is er een toeslag van €11,00.

Zelf je theorie examen reserveren:

  • Stap 1: Houd je DigiD inlog gegevens en agenda bij de hand. Geen DigiD? Klik hier
  • Stap 2: Klik hier om naar de pagina van het CBR te gaan en vul je DigiD in. Je wordt omgeleid naar de reserveer omgeving.
  • Stap 3: Kies voor 'theorie examen reserveren' en kies vervolgens voor 'theorie b'
  • Stap 4: Selecteer de tijd en datum waarop jij wenst je examen af te leggen.
  • Stap 5: Vul je betaal gegevens in en klik op betalen.

Je theorie examen is gereserveerd! Je krijgt een bevestigingsmail waarin precies staat wat je mee moet nemen, om hoe laat je aanwezig moet zijn en wat er van jou verwacht wordt.

Wil je slagen? Bereid jezelf dan voor!

Nu is het aan jou om er voor te zorgen dat je gaat slagen! Tegenwoordig kan bijna alles online. Natuurlijk kun je dus ook online oefenen voor je theorie examen! Klik hier om de door jou gewenste pakket te kiezen en direct te starten met oefenen!

Omdat onze theorieproducten van topkwaliteit zijn, slagen onze leerlingen ook veel sneller voor het examen. In onze 100% geslaagd cursus hebben wij een unieke video cursus waarin wij alles van top tot teen uitleggen. Hierdoor kunnen wij een kans van slagen garanderen.

Hoe zien onze pakketten eruit?

Elke pakket die je bij ons koopt heeft oefen examens. Met oefen examens kun je echte examens oefenen, die op dezelfde manier zijn opgebouwd als de examens bij het CBR. Het mooie van onze cursus is dat je kan blijven oefenen zolang als dat je wil. De ochtend voor je CBR examen nog even alles herhalen? geen probleem! Wij willen dat jij direct slaagt voor je theorie examen. Direct slagen word dan ook door ons mogelijk gemaakt.

Met onze online theorie cursus voor het behalen van je autotheorie oefen je vanuit thuis. Dit zorgt er voor dat je niet hoeft te kijken wanneer je tijd hebt om te oefenen. Je bepaalt zelf wanneer je oefent en wanneer je studeert. Voordat je naar het CBR gaat kun je nog even snel onze samenvatting doorlezen!

Bij ons kun je oefenen met of zonder boek. Toch is ons advies om voordat je naar het CBR gaat het boek te hebben doorgenomen. Ons theorieboek is een van de meest verkochte auto theorieboeken uit Nederland! Alle verkeersregels staan uitgelegd en voldoen aan de CBR onderdelen.

Waarom zijn wij speciaal?

Wij zijn anders dan andere theorie cursussen. Ten eerste zijn wij volledig gespecialiseerd in de auto theorie. Hierdoor kunnen wij ons dan ook volledig op het theorie B examen focussen. Ook hebben wij in de praktijk ervaring en staan wij in dagelijks contact met het CBR. Hierdoor zijn wij de leiders in onze markt.

In één keer slagen wordt mede mogelijk gemaakt door www.theorie-oefenexamen.nl

Theorie examen reserveren

Oefen op je smartphone, tablet, laptop of smart-tv. Allemaal voor één lage prijs. Geen bijkomende kosten of contracten.

Met behulp van DriveYourWay - www.driveyourway.nl - Maastricht