ClickCease
Video afspelen

Benieuwd naar de cursus?

Bekijk hier een gratis hoofdstuk. Zo zie je direct hoe wij jou helpen je theorie te behalen. Wil je alles zien? Klik dan op de knop hieronder!

100% geslaagd voor auto theorie

Onze cursus is van alle gemakken voorzien. Het behalen van deze autotheorie is daardoor nog nooit zo makkelijk geweest. Nadat je onze 100% geslaagd cursus hebt geoefend ben je verzekerd van succes. Wij zorgen ervoor dat de focus ligt op relevante vragen die jij kan verwachten bij je auto theorie. Wij zorgen ervoor dat jij altijd geslaagd bent!

100% geslaagd auto theorie cursus in je eigen tempo

Met onze auto theorie cursus kun je slagen in je eigen tempo. Jij bepaalt wanneer en hoelang je leert en waar je dit doet. Zo kun je ervoor kiezen om hier een lange tijd voor te nemen door ons 3 maanden pakket te nemen. Wil je liever een week lang hard studeren voor je auto theorie? Dan kan je ons week pakket nemen zodat jij altijd geslaagd bent voor je auto theorie. Kortom, jij bepaalt het tempo met leren. Voorproefje? Dan kun je onze gratis theorie examen oefenen pagina checken.

100% GESLAAGD MET DE ALTIJD GESLAAGD AUTO THEORIE CURSUS

Neem rust tijdens het leren voor je auto theorie

Wij weten dat het verleidelijk kan zijn om voor een hele lange periode door te leren. Toch heeft dit in de praktijk minder zin dan je denkt. Bij al onze theoriepakketten raden wij dan ook aan om na twee uur studeren, 15 minuten rust te nemen. Op deze manier zorg jij voor voldoende rust in je hersenen en kun je dus meer informatie opnemen. Ons programma stuurt je automatisch een herinnering wanneer je pauze moet nemen. Zo zorgen wij ervoor dat je maximale efficiëntie bereikt tijdens het leren en ben je 100% geslaagd voor je auto theorie!

Met onze oefenexamens ben jij altijd geslaagd!

Een CBR cursus zonder oefenexamens klinkt natuurlijk heel erg onlogisch. Wij hadden eenzelfde denkwijze en hebben er daarom voor gekozen om je niet een paar oefenexamens te geven, maar in plaats daarvan een hele rits oefenexamens te geven. Elk van deze CBR theorie-examens is volledig en dit betekent dat deze examens bestaan uit 65 vragen. Dit wordt weer opgesplitst met drie examenonderdelen: gevaarherkenning, kennis en een stukje inzicht. Na het maken van een oefenexamen krijg je een volledige uitgewerkte analyse. Hierin wordt aangegeven wat je goed hebt beantwoord en wat je fout hebt beantwoord. Wij geven per vraag hier toelichting voor!

Altijd geslaagd voor auto theorie met ons e-book!

Bij aanschaf van onze 100% geslaagd autotheorie cursus ontvangen onze studenten een E-book over auto theorie. Deze kan een student gebruiken tijdens het leren van de autotheorie en mag de leerling na afloop houden. Zo kun je ervoor zorgen dat je broertje of zusje ook altijd geslaagd is met zijn of haar theorie-examen. Heb je geen broertje of zusje? Dan kun je het boek gebruiken om verkeersborden en verkeersregels makkelijk op te zoeken. Het kan namelijk altijd gebeuren dat je iets vergeet. Met ons e-book ben je dan ook niet alleen 100% geslaagd maar ook altijd geïnformeerd over de geldende verkeersregels.

Up-to-date autotheorie en altijd geslaagd!

Zoals we al eerder aangaven zorgen wij ervoor dat de theorie relevant en recent is. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste besluiten in het verkeer en weten wij dus wat de nieuwe vragen hierover kunnen zijn. Zo zorgen wij ervoor dat het CBR je nooit voor onverwachte verrassingen laat staan. Wij beschikken over alle informatie en zorgen ervoor dat jij altijd geslaagd bent!

  • E-Book + Oefenexamens
  • 100% GESLAAGD
  • Oefenexamens

Daarom kiezen voor 100% geslaagd

Wij staan niet voor niets bekend door heel Nederland om onze 100% geslaagd auto theorie cursus.

  • Effectief én leuk
  • 100% geslaagd
  • Voordelig
  • Op alle apparaten
  • Faalangst proof

Registration

Forgotten Password?

nl_NLNederlands
Winkelwagen
Open chat
Hey, kan ik je ergens mee helpen?