Bekijk onze pakketten

Een rijbewijs halen doe je niet zomaar. Je moet niet alleen de weg op, maar je moet ook de boeken induiken om een auto theorie cursus te volgen. 

Bij theorie-oefenexamen.nl kun je een online cursus auto theorie volgen en slaag je gegarandeerd. Je hoeft niet meer in de dikke theorie boeken te duiken. Leer de belangrijke informatie en doe oefeningen gewoon via internet. Met deze interactieve methode wordt de online theorie cursus voor je auto niet saai en onthoud je de theorie vele malen beter.
Leren op jouw manier
Slaaggarantie
Meer dan 1000 geslaagden
Al 10 jaar ervaring

Kies jouw pakket!

Benieuwd naar de cursus?

Bekijk hier een gratis hoofdstuk. Zo zie je direct hoe wij jou helpen je theorie te behalen. Wil je alles zien? Klik dan op de knop hieronder!
Auto theorie videocursus

100% geslaagd voor auto theorie

Onze cursus is van alle gemakken voorzien. Het behalen van deze autotheorie is daardoor nog nooit zo makkelijk geweest. Nadat je onze 100% geslaagd auto cursus hebt geoefend ben je verzekerd van succes. Wij zorgen ervoor dat de focus ligt op relevante vragen die jij kan verwachten bij je auto theorie. Wij zorgen ervoor dat jij altijd geslaagd bent!

100% geslaagd auto theorie cursus in je eigen tempo

Met onze auto theorie cursus kun je slagen in je eigen tempo. Jij bepaalt wanneer en hoelang je leert en waar je dit doet. Zo kun je ervoor kiezen om hier een lange tijd voor te nemen door ons 3 maanden pakket te nemen. Wil je liever een week lang hard studeren voor je auto theorie? Dan kan je ons week pakket nemen zodat jij altijd geslaagd bent voor je auto theorie. Kortom, jij bepaalt het tempo met leren. Voorproefje? Dan kun je onze gratis theorie examen oefenen pagina checken.

Neem rust tijdens het leren voor je auto theorie

Zoals we al eerder aangaven zorgen wij ervoor dat de theorie relevant en recent is. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste besluiten in het verkeer en weten wij dus wat de nieuwe vragen hierover kunnen zijn. Zo zorgen wij ervoor dat het CBR je nooit voor onverwachte verrassingen laat staan. Wij beschikken over alle informatie en zorgen ervoor dat jij zeker slaagt!

Last minute toch slagen?

Theorie examens oefenen kost tijd en daardoor moet je op tijd beginnen. Heb je dit niet gedaan of heb je het leren een beetje onderschat? Maak dan gebruik van ons 24 uurs 100% geslaagd pakket (voor € 24,95)
100% geslaagd

Een dagcursus met theorie oefenexamens cadeau doen?

Ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken voor zijn scooter theorie? Met onze theorie cursussen is dat neit meer nodig. Help hem of haar door een scooter theorie oefenexamen kado te doen!
Oefenexamen

Vragen? Neem contact op!

Vragen over onze dienstverlening! Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op

Met onze oefenexamens ben jij zeker geslaagd!

Een CBR cursus zonder oefenexamens klinkt natuurlijk heel erg onlogisch. Wij hadden eenzelfde denkwijze en hebben er daarom voor gekozen om je niet een paar oefenexamens te geven, maar in plaats daarvan een hele rits oefenexamens te geven. Elk van deze CBR theorie-examens is volledig en dit betekent dat deze examens bestaan uit 65 vragen. Dit wordt weer opgesplitst met drie examenonderdelen: gevaarherkenning, kennis en een stukje inzicht. Na het maken van een oefenexamen krijg je een volledige uitgewerkte analyse. Hierin wordt aangegeven wat je goed hebt beantwoord en wat je fout hebt beantwoord. Wij geven per vraag hier toelichting over!

100 procent geslaagd voor auto theorie met ons e-book!

Bij aanschaf van onze 100% geslaagd auto theorie cursus ontvangen onze studenten een E-book over auto theorie. Deze kan een student gebruiken tijdens het leren van de autotheorie en mag de leerling na afloop houden. Zo kun je ervoor zorgen dat je broertje of zusje ook slaagt voor zijn of haar theorie-examen. Heb je geen broertje of zusje? Dan kun je het boek gebruiken om verkeersborden en verkeersregels makkelijk op te zoeken. Het kan namelijk altijd gebeuren dat je iets vergeet. Met ons e-book ben je dan ook niet alleen 100 % geslaagd, maar ook geïnformeerd over de geldende verkeersregels.

Up-to-date autotheorie!

Zoals we al eerder aangaven zorgen wij ervoor dat de theorie relevant en recent is. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste besluiten in het verkeer en weten wij dus wat de nieuwe vragen hierover kunnen zijn. Zo zorgen wij ervoor dat het CBR je nooit voor onverwachte verrassingen laat staan. Wij beschikken over alle informatie en zorgen ervoor dat jij zeker slaagt!

Welke rijschool past bij mij?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.