Auto theorie cursus

Een rijbewijs halen doe je niet zomaar. Je moet niet alleen de weg op, maar je moet ook de boeken induiken om een auto theorie cursus te volgen. 

Bij theorie-oefenexamen.nl kun je een online cursus auto theorie volgen en slaag je gegarandeerd. Je hoeft niet meer in de dikke theorie boeken te duiken. Leer de belangrijke informatie en doe oefeningen gewoon via internet. Met deze interactieve methode wordt de online theorie cursus voor je auto niet saai en onthoud je de theorie vele malen beter.
Leren op jouw manier
Slaaggarantie
Meer dan 1000 geslaagden
Al 10 jaar ervaring

1 Maand toegang aanbieding

Nieuwste vragen - Altijd up-to-date!
Onbeperkt videocursus
18 oefenmodules - CBR proof!
100% Geslaagd
30 dagen Toegang tot de videocursus
Slaag direct!
Click here for English

€ 47,95

€ 44,95

Direct beginnen

Benieuwd naar de cursus?

Bekijk hier een gratis hoofdstuk. Zo zie je direct hoe wij jou helpen je theorie te behalen. Wil je alles zien? Klik dan op de knop hieronder!
Auto theorie videocursus

Last minute toch slagen?

Theorie examens oefenen kost tijd en daardoor moet je op tijd beginnen. Heb je dit niet gedaan of heb je het leren een beetje onderschat? Maak dan gebruik van ons 24 uurs 100% geslaagd pakket (voor € 24,95)
100% geslaagd

Een dagcursus met theorie oefenexamens cadeau doen?

Ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken voor zijn auto theorie? Met onze theorie cursussen is dat niet meer nodig. Help hem of haar door een auto theorie oefenexamen kado te doen!
Oefenexamen

Vragen? Neem contact op!

Vragen over onze dienstverlening! Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op

Voordelen online auto theorie cursus

Online leren voor je auto theorie heeft zo zijn voordelen. Ken je namelijk dat gevoel dat je zo’n dik boek voor je neus hebt liggen en je niet weet waar je moet beginnen? Met een online cursus theorie voor je auto rijbewijs heb je hier geen last van en blijf je gemotiveerd. Onze auto theorie cursus bestaat uit verschillende onderdelen. Je hoeft dus niet alleen teksten te leren. Wij maken bijvoorbeeld ook gebruik van video’s waarmee we op een heldere manier kunnen uitleggen en je kunt ook enkele oefenexamens maken. Natuurlijk kun je bij onze cursus auto theorie ook altijd het E-book openen om op je gemak de theorie nog eens door te lezen. Ga dus zelf aan de slag met de manier die het best bij je past.

Slagen voor je cursus auto theorie

Uiteraard mag jij helemaal zelf bepalen wanneer je op gaat voor je theorie-examen en wanneer je begint met leren. Wij hebben voor ieder tijdsbestek een passende cursus voor de auto theorie. Wij hebben een pakket waarmee je één week toegang hebt tot oefenmateriaal, maar ook een pakket dat je 3 maanden kunt gebruiken. Zo kun je je in alle rust voorbereiden op het examen. Wil je alleen oefenexamens maken? Dat kan ook. Verder kun je ook kiezen voor pakketten waarin je toegang hebt tot een E-boek én oefenexamens of ga voor een all-in pakket waarbij je ook video’s kunt bekijken. In alle gevallen ligt de nadruk op de vragen en theorie die gegarandeerd aan bod komen bij je examen. Onze auto theorie online cursus is ook up-to-date zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste regels of wijzigingen.

Tips voor theorie cursus auto

Ja, het halen van je auto theorie vergt veel tijd en inspanning. Houd het leren dan ook leuk. De opzet van onze theorie cursus online auto draagt daar al aan bij. Daarbij is het ook belangrijk dat je je concentratie volledig kunt richten op de online cursus theorie auto. Zorg ervoor dat je in een rustige omgeving zit en sluit bijvoorbeeld andere internetpagina’s even af.

Het oefenen kan intensief zijn. Wanneer je je volledig concentreert op de theorie auto cursus, mag je voor jezelf een timer zetten. Ga er bijvoorbeeld een halfuur per dag goed voor zitten en doe daarna iets waarmee je je kunt ontspannen. Zelf raden we aan als je twee uur gestudeerd hebt, even een kwartier pauze te nemen. Het heeft geen zin om uren naar je computerscherm te staren als je merkt dat je je niet meer goed kunt concentreren. Uiteraard mag je jezelf ook belonen om na de cursus autotheorie je favoriete serie te kijken.

Het E-book van onze online cursus auto theorie kan altijd goed van pas komen dus maak daar ook zeker gebruik van. Ga er niet in één keer doorheen, maar lees telkens een stukje. Het is ook goed om regelmatig de stof te herhalen. Met onze methode kun je makkelijk en snel iets terugvinden of een belangrijke video nog eens bekijken. Is een vriend of vriendin ook aan het blokken voor de auto theorie? Ga dan samen leren.

Nog een voordeel van onze cursus theorie voor je auto rijbewijs is de toegang tot video’s. Doordat we de informatie zoals voorrangswegen visueel maken, kun je je een goede voorstelling maken van praktijksituaties en onthoud je de bijbehorende theorie beter.

Auto theorie cursus bij Theorie Ster

Wij willen met de cursus auto theorie dat voor jou leren leuk wordt en dat je gegarandeerd slaagt voor je theorie examen. Door zowel oefentoetsen, een E-book en een online videocursus aan te bieden weet je zeker dat je geen belangrijke informatie mist. Onze oefenmodules zijn toegespitst op de kennis die het CBR van jou verwacht. Je kunt bij ons ruim voor je examen terecht, maar je kunt ook gebruik maken van ons 24- uurs oefenpakket. Mocht je het gevoel hebben dat je nog niet alles beheerst, kun je de dag van tevoren nog wat extra oefenexamens maken om je klaar te stomen. Voordat je een auto theorie online cursus pakket koopt, kun je natuurlijk ook nog onze pagina bekijken voor een paar voorbeeldvideo’s. Eigenlijk kun je overal gebruik maken van onze cursus, want je kunt hem volgen op je laptop, tablet én telefoon. Heb je daarna nog vragen? We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en via Whatsapp.

Welke rijschool past bij mij?

Laat je gegevens bij ons achter en wij matchen je met de beste rijschool bij jou in de regio.