Auto theorie cursus

Het slagen voor je theorie-examen is niet zo gemakkelijk als mensen zeggen. Er komt veel meer bij denken dan je vooraf zou denken. Je duikt de boeken in, gaat tegelijkertijd de weg op en tussendoor moet je ook nog eens een examen halen.

Op theorie-oefenexamen.nl is het mogelijk een online cursus volgen waardoor jij sneller in je auto kunt rijden. Deze cursus vergroot de kans dat jij meteen slaagt voor je theorie aanzienlijk. Het leren uit dikke studieboeken waar nooit iemand zin in heeft, is nu verleden tijd. Je leert bij ons alleen de noodzakelijke dingen en vervolgens maak je online oefeningen om de theorie beter te begrijpen en te kunnen toepassen. Door deze actieve manier van leren, onthoud je alles veel sneller en raak je niet uitgekeken op de auto theorie cursus.
Leren op jouw manier
Slaaggarantie
Meer dan 1000 geslaagden
Al 10 jaar ervaring

1 Maand toegang aanbieding

Nieuwste vragen - Altijd up-to-date!
Onbeperkt videocursus
18 oefenmodules - CBR proof!
100% Geslaagd
30 dagen Toegang tot de videocursus
Slaag direct!
Click here for English

€ 47,95

€ 44,95

Direct beginnen

Benieuwd naar de cursus?

Bekijk hier een gratis hoofdstuk. Zo zie je direct hoe wij jou helpen je theorie te behalen. Wil je alles zien? Klik dan op de knop hieronder!
Auto theorie videocursus

Last minute toch slagen?

Theorie examens oefenen kost tijd en daardoor moet je op tijd beginnen. Heb je dit niet gedaan of heb je het leren een beetje onderschat? Maak dan gebruik van ons 24 uurs 100% geslaagd pakket (voor € 24,95)
100% geslaagd

Vragen? Neem contact op!

Vragen over onze dienstverlening! Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op

Voordelen online auto theorie cursus

Online autotheorie oefenen is heel verschillend ten opzichte van leren uit een standaard boek. Het online leren brengt verschillende voordelen met zich mee. We kennen allemaal de struggle van het moeten beginnen aan een berg van leerwerk. Je hebt een hele encyclopedie voor je liggen en weet niet waar te beginnen. Door een online-theoriecursus behoud je je motivatie en ben je er zo vanaf. Het lijkt namelijk online allemaal niet zoveel. Daarnaast kan het ook nog fijn zijn online oefenexamens te maken om het beter onder de knie te krijgen.

De cursussen die wij aanbieden bestaan uit allerlei leerzame onderdelen. Het volledig achterwege laten van teksten kan helaas niet. Echter werken wij wel veel met video’s die jou precies kunnen uitleggen hoe alles werkt in combinatie met de theorie. Werkt een andere manier beter voor jou persoonlijk? Dat is geen enkel probleem! Zo krijg je bij ons standaard een online E-book waar je op ieder moment van de dag naar kunt kijken als je dit wilt.

Slagen voor je cursus auto theorie

De keuze wanneer je wilt beginnen met leren en uiteindelijk opgaan voor je theorie-examen mag je bij Theorie Ster zelf maken. Hier bemoeien wij ons niet met jouw traject naar een rijbewijs en laten we deze keuze aan jou over. Aangezien wij voor iedere tijdsperiode een passende dagcursus auto theorie hebben, zijn alle opties mogelijk. Het kortste pakket is die waarbij je maximaal één week toegang hebt tot alle stof en cursussen. Aan de andere kant hebben we ook een pakket die maar liefst drie maanden geldig is. Zo behoud je alle marge en kun je zelf een planning maken wanneer je wat gaat doen in de komende drie maanden.

Denk je dat je het alleen redt met een paar oefenexamen? Ook dit is mogelijk. Wij bieden namelijk ook pakketten aan waarbij je alleen toegang krijgt tot de oefenexamens. In alle gevallen wordt de nadruk gelegd op onderwerpen die ook daadwerkelijk echt in het examen voor kunnen komen. Hierdoor zijn sommige leerlingen al optimaal voorbereid.

Tips voor theorie cursus auto

  • Zoals je misschien wel van mensen om je heen hebt gehoord, kost het veel tijd en energie om je examen te kunnen voltooien. Door het leren zo variërend mogelijk te houden, blijft het ook een stuk leuker om er mee bezig te zijn. Tijdens het leren heb je de volledige concentratie nodig om te kunnen presteren en dingen te kunnen onthouden. Ga dan ook studeren op een plek waar je niet gestoord wordt.
  • Onderschat niet hoe intensief het leren van je auto theorie is. Maak een planning om het jezelf zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt beter 2 keer een heel uur leren verspreid over de dag, dan dat je non-stop alleen maar naar een boek aan het staren bent en uiteindelijk nog niet snapt wat je hebt gelezen. Als je echt nog iets wil doen, kun je ook naar buiten gaan en kijken of je bijvoorbeeld alle borden snapt die je tegen komt. Kun jij alle voorrangsborden onderscheiden van waarschuwingsborden?
  • Het E-book in je pakket is geldig voor de hele periode. Maak zeker gebruik van het pakket gedurende de hele periode. Ga niet alles op dezelfde dag proberen te leren, maar verdeel de lesstof tot een paar dagen voor het examen. Zo heb je voldoende tijd om te leren en daarnaast op het laatste moment ook nog tijd over om moeilijke stof te herhalen.
  • Maak voldoende gebruik van onze auto theorie cursus en de bijhorende oefenexamens. Door middel van deze examens krijg je een visueel beeld van de regels die je probeert te onthouden.

Auto theorie cursus bij Theorie Ster

Wij willen ervoor zorgen dat jij door middel van onze cursus gemakkelijker slaagt voor je theorie-examen. Uiteindelijk kunnen wij je niet helpen op je examen zelf, maar wel je begeleiden tijdens het proces tot aan de dag zelf. Door al onze oefentoetsen, video’s, E-book en alle andere handige tips zorgen wij ervoor dat je alle belangrijke informatie bij ons krijgt.

Alle oefenmethodes die wij jou geven zijn gebaseerd op de kennis die het CBR van jou verwacht toe te kunnen passen. Bij ons kun je terecht voor heel korte, maar ook langere cursussen. Mocht uiteindelijk blijken dat dit alsnog tekort is, kun je altijd optioneel bijkopen. Doordat onze cursussen met behulp van inlogcodes werken, kun jij overal waar je wilt oefenen. Als je toch nog met vragen zit, kun je ons via Whatsapp, e-mail en telefonisch bereiken.

 

Welke rijschool past bij mij?

Laat je gegevens bij ons achter en wij matchen je met de beste rijschool bij jou in de regio.