Motor theorie oefenen

Is het ook jouw grote droom om je motorrijbewijs te halen? Dan is je motor theorie oefenen alvast een hele goede stap op weg naar dat rijbewijs. Naast het praktijkexamen dat je dient af te leggen dien je namelijk ook je theoretische kennis te bewijzen. Wij helpen je graag bij dit theoretische gedeelte door je te helpen met het oefenen voor de motor theorie. Door middel van zeer vergelijkbare oefenexamens zorgen wij ervoor dat je vol zelfvertrouwen op kunt gaan voor je theorie-examen. Binnen een mum van tijd stomen we jou helemaal klaar voor het theoriegedeelte van je motorrijbewijs!

Leren op jouw manier
Slaaggarantie
Meer dan 1000 geslaagden
Al 10 jaar ervaring

1 Maand toegang aanbieding

Nieuwste vragen - Altijd up-to-date!
Onbeperkt videocursus
18 oefenmodules - CBR proof!
100% Geslaagd
30 dagen Toegang tot de videocursus
Slaag direct!

€ 47,95

€ 44,95

Direct beginnen

Benieuwd naar de cursus?

Bekijk hier een gratis hoofdstuk. Zo zie je direct hoe wij jou helpen je theorie te behalen. Wil je alles zien? Klik dan op de knop hieronder!
Auto theorie videocursus

Last minute toch slagen?

Theorie examens oefenen kost tijd en daardoor moet je op tijd beginnen. Heb je dit niet gedaan of heb je het leren een beetje onderschat? Maak dan gebruik van ons 24 uurs 100% geslaagd pakket (voor € 24,95)

Een dagcursus met theorie oefenexamens cadeau doen?

Ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken voor zijn motor theorie? Met onze theorie cursussen is dat niet meer nodig. Help hem of haar door een motor theorie oefenexamen kado te doen!
Oefenexamen

Vragen? Neem contact op!

Vragen over onze dienstverlening! Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op

Het belang van motor theorie oefenen

Voordat je definitief je motorrijbewijs kunt halen met het praktijkexamen, dien je eerst een theorie-examen af te leggen bij het CBR. Dit theorie-examen is erg belangrijk omdat je naast het besturen van de motor ook voldoende kennis moet hebben van de verschillende verkeersregels. Ook test dit theorie-examen je verkeersinzicht, specifiek gericht op het rijden met een motor. Het zou dan ook erg gevaarlijk zijn om zonder theoretische kennis zelfstandig de weg op te gaan. Om deze reden zijn de theorie-examens zeker niet gemakkelijk bij het CBR. Je motor theorie oefenen is daarbij een goede manier om je slagingskans te verhogen.

Motor theorie oefenen, hoe doe je dat?

Als je op wilt gaan voor je motorrijbewijs, dan is er een grote kans dat je al in het bezit bent van een auto rijbewijs. Dit kan je al een aanzienlijke voorspring geven door de kennis die je al hebt over het verkeer en de verkeersregels. Toch blijft het van cruciaal belang om motor theorie te oefenen, omdat het verkeer vanaf een motor heel anders is. De verkeersborden blijven natuurlijk hetzelfde, maar voor een motor zijn er vaak andere regels waar je rekening mee moet houden. Ook het inzicht in het verkeer is anders doordat je een stuk kwetsbaarder bent op een motor. We adviseren je hoe dan ook om de motor theorie te oefenen en daar echt even de tijd voor te nemen.

Hoe je de motor theorie wilt oefenen, dat kun je bij ons helemaal zelf bepalen. Onze grootste focus ligt daarbij op het maken van oefenexamens. Wij hebben namelijk ondervonden dat door motor theorie oefenen met examens, je heel goed weet wat je kunt verwachten op de daadwerkelijke toets. Wij zorgen er voor dat je tijdens je motor theorie oefenen aan de slag kunt met examens die heel erg overeenkomen met de daadwerkelijke examens. Denk hierbij aan soortgelijke vragen, maar ook eenzelfde opbouw en duur van het oefenexamen. Door een aantal verschillende examens te oefenen krijg je een heel goed beeld van hoe dit ook in de werkelijkheid zal gaan. Verder heb je bij ons ook de mogelijkheid om te studeren uit een e-book. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je de theorie eerst kunt leren om deze vervolgens te toetsen met de oefenexamens.

Kies zelf het geschikte pakket

Bij ons heb je niet alleen keuze uit of je wilt leren uit een boek of met oefenexamens. We hebben namelijk nog veel meer opties om motor theorie oefenen snel en leuk te maken. Door de ruime keuze aan pakketten kies je namelijk zelf de inhoud en de duur van het pakket. Heb je al een grote kennis aan theorie, en wil je de dag voor je examen nog extra motor theorie oefenen? Ga dan voor 24 uur toegang tot de oefenexamens. Wil je graag het boek erbij en oefenexamens? Dan kies je zelf of je dit wilt voor een week, een maand of zelfs drie maanden. Motor theorie oefenen doet iedereen op zijn eigen manier, dat weten wij maar al te goed. We bieden je om deze reden dan ook graag meerdere opties zodat jij 100% geslaagd bent! Kijk jij ook zo erg tegen je motor theorie-examen op? Wacht niet langer en start vandaag met de motor theorie oefenen om helemaal voorbereid te zijn.

Welke rijschool past bij mij?

Laat je gegevens bij ons achter en wij matchen je met de beste rijschool bij jou in de regio.