ClickCease

Theorie Cursus Amsterdam

Mag je eindelijk aan de slag gaan om je rijbewijs te behalen? Top, want wij helpen je graag bij het slagen. Wanneer je voor je rijbewijs gaat, zul je merken dat er veel theorie op je afkomt. Dit is niet altijd voor iedereen even gemakkelijk. De een pakt het namelijk sneller op dan de ander. Om die reden hebben wij het leren van de theorie een stukje leuker en eenvoudiger gemaakt. Zo kun jij zorgeloos leren voor je theorie examen. Met Theorie Examen Amsterdam zul je gegarandeerd slagen. Hoe wij daarvoor zorgen? Door het theorie examen te oefenen op een manier die bij jou past. Je zult merken dat het studeren je dan veel beter afgaat. Bovendien bieden wij verschillende pakketten aan die jou tot in de puntjes voorbereiden, zodat jij op het gemak kunt slagen voor je theorie examen. 

Waarom Theorie Cursus Amsterdam?

Als jij je Theorie Cursus Amsterdam bij ons gaat volgen, zorgen wij ervoor dat jij zo goed mogelijk wordt voorbereid naar je examen kunt gaan. Wij weten namelijk dat een goede voorbereiding tot slagen zal leiden. Zoals eerder vermeld, heb je een grote kans op slagen wanneer je bij ons je theorie volgt. Hoe zorgen wij hiervoor? Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door bij alle cursusonderdelen een uitgebreide en duidelijke uitleg te geven. Ook hebben wij dagelijks contact met het CBR en geven wij zelf ook praktijklessen, waardoor we altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen rondom de examens. Dit maakt ons uniek.

Start vandaag nog met je theorie!


Theorie ster standaard pakket

Onze lesstof bestaat uit drie onderdelen. Deze onderdelen zijn verdeeld in drie verschillende pakketten. Het eerste pakket is het Oefenexamens Auto Theorie pakket. Dit pakket bevat 17 verschillende oefenexamens die zijn afgestemd op de meest actuele examenvragen en die bovendien volledig in overeenstemming zijn met de laatste CBR richtlijnen. Met dit pakket krijg je dus al een voorproefje van het echte examen. Het pakket is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Zo heb je pakketten met toegang voor 24 uur, 1 week en 1 maand.

Ontdek het standaard pakket

Theorie Ster middel pakket

Het tweede pakket is het Oefenexamens + E-Book Auto Theorie pakket. Dit pakket bevat niet alleen de 17 oefenexamens, maar ook ons complete E-Book. In het E-book komen thema’s als gevarenherkenning, kennis en inzicht aan bod.  Met behulp van dit E-Book zul je gegarandeerd slagen voor je examen. In dit E-Book leggen wij je aan de hand van een duidelijke en simpele uitleg uit wat jij moet weten. Alles over borden, verkeersregels en praktische tips wordt hier uitgebreid uitgelegd. Wij raden je dan ook aan om het E-Book goed te bestuderen voordat je de oefenexamens gaat maken. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je meteen een heldere uitleg bij de vraag. Aan de hand van het E-Book kun je vervolgens eenvoudig de juiste theorie erbij nemen. Ook dit pakket is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Zo kun je toegang krijgen voor 1 week, 1 maand of 3 maanden.

Ontdek het middelste pakket

Theorie Ster uitgebreid pakket

Het derde en laatste pakket is het 100% Geslaagd Dagcursus Auto Theorie pakket. Dit is het complete en volledige pakket voor het behalen van je auto theorie. Naast de 17 oefenexamens ontvang jij ook het complete E-Book en een online videocursus. In de online videocursus leggen wij jou aan de hand van filmpjes uitgebreid uit wat jij moet weten. Onze instructeur geeft jou verdere informatie en vertelt jou waar je tijdens je praktijkexamen op moet letten. Daarnaast geven we je nog een paar extra tips die altijd handig zijn om te weten. Dit pakket is te verkrijgen in drie verschillende varianten: toegang voor 1 week, 1 maand en 3 maanden.

Met deze pakketten en verschillende leermethodes kunnen wij je garanderen dat je zal slagen voor je theorie examen Amsterdam.

Ontdek onze 100% geslaagd pakket

Pak nu je kans met Theorie Cursus Amsterdam

Met Theorie Cursus Amsterdam leer je alles op het gebied van verkeersregels, gevarenherkenning, borden en alles wat maar te maken heeft met het verkeer. Wij streven ernaar dat onze leerlingen slagen voor hun Theorie Examen Amsterdam, omdat wij het belangrijk vinden dat nieuwe weggebruikers veilig de weg op gaan en op de hoogte zijn van alle regels in en rondom het verkeer. Bovendien is dit niet alleen voor hun eigen veiligheid, maar ook die van medeweggebruikers.

Bij Theorie Cursus Amsterdam gaan wij voor 100% geslaagd op een effectieve en leuke manier. Heb je vragen of wil je graag kennismaken met een van onze instructeurs? Aarzel dan niet en neem nu contact op. Wij schieten je graag te hulp!