onlinelogomaker 071520 1724 2335 2000 transparent

1 / 5

Wat is de juiste volgorde van voor laten gaan?

Question Image

2 / 5

Wat wordt er bedoeld met dit bord?

Question Image

3 / 5

Je staat op het punt weg te rijden. Moet je de andere auto voor laten gaan?

Question Image

4 / 5

Wat zegt de agent hier?

Question Image

5 / 5

Je rijdt 50. Wat doe je?

Question Image

Your score is

0%

Meer vragen

Beoordeel de demo

Proefexamen auto theorie

Proefexamens oefenen
Theorie-oefenexamen adviseert ten minste 5 examens te oefenen voordat een leerling op examen gaat. Hiermee is de leerling zelfverzekerd en zal hij eerder slagen voor zijn of haar CBR auto theorie examen. Hierboven hebben wij een gratis proefexamen auto theorie met 5 demo vragen om een impressie te geven van hoe de vragen er op het CBR uit zullen zien. Theorie-oefenexamen heeft drie mogelijkheden ontwikkeld voor de voorbereiding van CBR kandidaten.
Meer dan duizend oefenvragen!

Theorie-oefenexamen heeft 1000+ oefenvragen ontwikkeld voor alle CBR auto theorie kandidaten. Deze proefexamen auto theorie zijn te beoefenen in alle pakketten die bij ons worden aangeschaft. Theorie-oefenexamen biedt 3 soorten auto theorie pakketten aan. Je kan de proefexamen auto theorie dus aanvullen met een E-Book en met een videocursus. 

Opbouw

Elk proefexamen auto theorie bestaat uit 65 vragen, precies zoals bij het CBR wordt getoetst. Hierbij zijn de proefexamens van de auto theorie telkens verdeeld in 3 onderdelen. De proefexamens beginnen telkens met 25 gevaarherkenning vragen. Gevolgd door kennis vragen. Hierbij worden bijvoorbeeld vragen gesteld over verkeersborden, verkeerslichten en standaard regels die je moet kennen voor je auto theorie examen. Onderdeel die bestaat uit vragen die je inzicht zullen testen.

Altijd geslaagd!

Bij de videocursus staan wij er om bekend dat onze leerlingen altijd slagen. Hierdoor zijn wij instaat om een garantie aan te bieden. Onze leerlingen die onze videocursus bekijken slagen altijd. De cursus staat ook wel bekend als de ‘altijd geslaagd’ cursus. Natuurlijk raden wij alsnog aan dat je ook gewoon examens oefenen nadat je de videocursus bekeken hebt. Zo heb je na het maken van de proefexamen auto theorie al ervaring van hoe je CBR auto theorie examen er uit gaat zien. Je zal met volle vertrouwen naar het CBR kunnen gaan en direct slagen voor je auto theorie. Daarbij is ook gebleken dat leerlingen die gebruik maken van onze videocursus ook beter scoren voor hun praktijkexamen. Dit komt kortweg doordat wij alles van het verkeer perfect uitleggen in de videocursus. In de videocursus worden de onderdelen gevaarherkenning, kennis en inzicht behandeld. Hierbij zullen wij ook alle CBR examenvragen behandelen. Hierdoor weet jij vooraf al de vragen die gesteld gaan worden en weet jij ook al wat de juiste antwoorden op de vragen zijn. Ook elk antwoord wordt toegelicht met heldere uitleg zodat jij het ook kan toepassen in de praktijk.

E-Book

Onze E-Book wordt elk jaar ge-update en bestaat dus ook altijd uit alle nieuwe verkeersregels. Ook in de E-Book worden alle 3 de examenonderdelen, gevaarherkenning, kennis en inzicht behandeld. Na het lezen van de E-Book zul jij beschikken over alle kennis die jij moet hebben over het verkeer. Ook voor in de praktijk zul je dus een stap voor zijn. Alle informatie wordt ook helder uitgelegd in de videocursus.

SUCCES

Wij wensen alle kandidaten heel veel succes bij het behalen van de auto theorie examen!

klik op een van onderstaande cursussen om een volledige auto theorie cursus te bekijken.

  • E-Book + Oefenexamens
  • 100% GESLAAGD
  • Oefenexamens
Altijd geslaagd

Is een proefexamen voor je auto theorie niet genoeg? En wil je het liefst zo goed mogelijk voorbereid zijn voor je auto theorie examen dat je de hele auto theorie kunt dromen? Kies dan voor onze 100% geslaagd cursus. Hiermee kun je lekker op je eigen tempo onze videocursus bekijken en weet je zeker dat je het met succes gaat afsluiten! 

Alle CBR vragen

Daarbij kun je ook alle theorie examens oefenen. Je zult dus alle vragen al een keer gezien hebben.

Onze leerlingen hebben alle kennis over het verkeer, zijn zelfverzekerd en verlaten hun examen met hun borst vooruit! 

Veel succes!

Ga goed uitgerust, met goede zin naar je examen. Zo zul je jezelf beter kunnen concentreren en dus ook beter presteren!

Heel veel succes!

Registration

Forgotten Password?