E-Book + Oefenexamens

Welkom bij de beste online CBR auto theorie oefenexamens van Nederland. Bij deze cursus leren wij jou alles wat jij moet weten voor je CBR auto theorie. Bekijk onze videocursus en slaag altijd! En het mooiste van alles? Je kan ook de CBR examenvragen en antwoorden onbeperkt oefenen. Wat betekent dit? Na het maken van de oefenexamens van de auto theorie heb jij alle CBR vragen en antwoorden al gezien. In deze cursus behandelen wij alle onderdelen: gevaarherkenning, kennis én inzicht.
Bekijk pakketten
Inloggen
Leren op jouw manier
Slaaggarantie
Meer dan 1000 geslaagden
Al 10 jaar ervaring

Focus

Doordat onze leerlingen de cursus zo vaak kunnen oefenen als ze willen, kunnen ze het ook allemaal op hun eigen tempo doen. Wij begrijpen dat leerlingen moeite kunnen hebben met hun concentratie en liever niet uren achter elkaar bezig zijn met het oefenen van de oefenexamens.

Oefenexamens

Een CBR cursus zonder oefenexamens klinkt onlogisch. Daarom is het erg belangrijk om CBR examens te oefenen voordat je op examen gaat. Elk CBR examen die wij hebben is volledig. Dit betekent dat elk examen bestaat uit 65 vragen met de drie examenonderdelen behandeld: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Zo zal je auto theorie examen er ook precies bij het CBR uitzien! Je krijgt na het maken van elke oefenexamen een volledige analyse met welke vragen je goed hebt beantwoord én welke vragen je fout hebt beantwoord. Daarbij leggen wij ook elke vraag uit!

Up-to-date

In zowel onze 100% geslaagd auto theorie cursus, oefenexamens als E-Book zorgen wij ervoor dat ze altijd met de laatste besluiten van het verkeer mee gaan. Zo zal het dus ook nooit zo zijn dat het CBR dingen vraagt die wij niet hebben behandeld. Wij hebben alle informatie!

E-Book

Bij de oefenexamens + E-Book auto theoriecursus ontvangen onze studenten ook een E-Book over de auto theorie. Deze kan de student voor altijd houden en kan ook nuttig zijn tijdens de praktijkperiode van de student. En wil je broer of zus in de toekomst de autotheorie oefenen? Dan heb je tenminste al een theorieboek die ze kunnen gebruiken! Zo kan onze student altijd alle verkeersregels teruglezen. Het is ook handig als je de verkeersborden en lichten van de auto oefent. Ook gevaarherkenning, kennis en inzicht komen aan bod in het theorieboek!

Wij wensen iedereen een geslaagde dag!

Wij streven natuurlijk naar zo hoog mogelijk slagingspercentages voor alle leerlingen van het CBR. Zowel voor de auto theorie als voor alle andere CBR examens hopen wij dat iedereen het beste resultaat eruit haalt! Auto theorie oefenexamens? Die vind je natuurlijk bij theorie-oefenexamen!