ClickCease

Dagcursus theorie

Eindelijk is het zo ver: je gaat rijlessen volgen! De eerste stappen naar vrijheid. Gaan en staan waar jij dat wilt zonder afhankelijk te zijn van iemand anders. Maar voor het zo ver is dien je eerst je theorie- en praktijkexamen te halen. Je theorie-examen wordt in ieder geval een koud kunstje met onze dagcursus theorie! Wij bieden verschillende pakketten aan die je helpen om voor je theorie-examen te slagen. Met een dagcursus theorie bereiden wij je zo goed mogelijk voor door middel van oefenvragen en een videocursus. Onze leerlingen gaan zelfverzekerd het theorie-examen in. Zij ervaren weinig stress omdat ze precies weten wat ze kunnen verwachten. Ze hebben voldoende kennis in huis om te slagen en dat is ook te zien aan het hoge slagingspercentage van leerlingen die onze tools gebruiken.

Wil je meer weten? Klik dan op de blokken hiernaast!

Wat komt er aan bod in een dagcursus?

In onze dag cursus auto theorie komt alles aan bod wat je moet weten voor je theorie-examen. Van voertuigcontrole, voorrangsregels, inhalen, kruispunten, gevaarherkenning en nog veel meer! Onze dag cursus auto theorie is volledig examengericht. Dit wilt zeggen dat het een realistisch beeld geeft van hoe het echte examen van het CBR er uit ziet. Na het volgen van de theorie dagcursus ben je dus volledig voorbereid en weet je wat je te wachten staat. Een dag cursus auto theorie bestaat uit zeven oefenexamens met elk 65 vragen. Ook krijg je toegang tot een videocursus waarin je in heldere taal alles uitgelegd krijgt dat je moet weten om te slagen voor je examen. Daarnaast ontvang je bij de dag cursus auto theorie een E-boek autotheorie en natuurlijk de antwoorden op de oefenexamenvragen. Wij bieden verschillende pakketten aan. Wil je weten wat we aanbieden en wat ze allemaal inhouden? Bekijk dan hier onze dag cursus auto theorie pakketten.

Start met theorie

Start vandaag nog met je theorie!


Voordelen onze cursus

Waarom zou je een theorie dagcursus online volgen en niet ergens op locatie? Wij leggen het je graag uit. Een theorie dagcursus online volgen brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst hoef je niet te reizen naar een locatie ergens en hoef je dus geen vervoer te regelen (je hebt immers je rijbewijs nog niet). Online leren betekent ook dat je kunt leren wanneer het jou het beste uitkomt. Je bent niet gebonden aan een bepaalde dag of tijdstip. Want de theorie dagcursus op locatie valt altijd nét op de dag dat het prachtig weer is en je liever op een terrasje zit. De cursus online volgen kan gewoon vanuit je luie stoel of in het zonnetje in de tuin. Je leert in je eigen tempo en hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Wij bieden ook een aantal gratis theorie examen oefeningen aan. Dit geeft al een impressie hoe de theorie dagcursus er uit ziet. Dus wil je goed voorbereid zijn op je theorie-examen, maar wil je in je eigen tijd én tempo kunnen leren? Kies dan voor onze theorie dagcursus!

Begin vandaag nog

Volg een auto theorie dagcursus bij Theorie-oefenexamen.nl

Wij steken veel tijd en energie in onze cursussen. Doordat wij zelf werkzaam zijn in de praktijk, hebben wij dagelijks contact met het CBR. Hierdoor beschikken wij over de laatste examenvragen en antwoorden. De auto theorie dagcursus wordt samengesteld door instructeurs, waardoor je zeker weet dat alles wat je moet weten ook voorkomt in de cursus. Onze auto theorie dagcursus is altijd up-to-date. Dit houdt in dat we op de hoogte zijn van de nieuwste regelgeving in dit ook verwerken in onze cursussen. Ook mogen wij met trots vermelden dat we alleen maar positieve reacties ontvangen van onze leerlingen! Zij gaan met veel zelfvertrouwen het theorie-examen tegemoet. Hierdoor kunnen ze zich beter concentreren en dit leidt tot betere prestaties. En dit kun je weer terugzien in het hoge slagingspercentage van onze leerlingen. Ben je benieuwd of wij jou ook kunnen helpen met het behalen van je theorie-examen? Of heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk!