CBR Examencentrum Leeuwarden

Heb jij alle theorie goed geleerd én veel oefenexamens gemaakt? Dan ben je klaar voor het theorie-examen bij CBR Leeuwarden! Het examen dat je hier zult gaan maken is niet makkelijk, maar met een goede voorbereiding is de kans een stuk groter dat je in één keer slaagt. Zorg er dus voor dat je er helemaal klaar voor bent zodat je direct je theorie-examen haalt!

Vanuit Theoriester verstrekken we je alle cruciale gegevens die je nodig hebt om optimaal voorbereid te zijn op jouw examen. Het CBR-examencentrum in Leeuwarden biedt de mogelijkheid om het theoretische examen af te leggen voor de categorieën auto, motor en bromfiets. Bij ons kun je de meest vitale details over het examencentrum in Leeuwarden vinden en instructies krijgen om je examen te doorstaan.
Bij het CBR in Leeuwarden is het theorie-examen net zo uitdagend als bij andere CBR-locaties. Wat wel helpt, is om jezelf thuis goed voor te bereiden. Het is aan te raden om te beginnen met een oefenexamen. Door een oefenexamen af te leggen, krijg je een idee van hoeveel kennis je al hebt opgedaan. Zo kun je bepalen hoeveel je nog moet leren om in één keer te slagen voor het examen.
Locatie
Douwe Tammingaweg 30
8914 BK
Leeuwarden
088 227 7700
Mogelijkheid theorie:
Ja