CBR Examencentrum Hoorn

Helaas is het niet mogelijk om bij het CBR in Hoorn je theorie-examen af te leggen. Gelukkig kun je op de website van het CBR een locatie bij jou in de buurt vinden waar dit wel mogelijk is. Bij TheorieSter staan we voor je klaar om je te helpen bij alles wat komt kijken bij het behalen van je theorie-examen.

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je examen, geven wij je alle praktische informatie die je nodig hebt. Bij ons kun je de belangrijkste informatie vinden over het examencentrum in Hoorn en hoe je voor je examen zult slagen!
Een succesvolle afronding van het theorie-examen bij CBR vergt een goede voorbereiding. Een nuttige manier om je voor te bereiden is door thuis te oefenen. Je kunt bijvoorbeeld starten met een oefenexamen om je huidige kennisniveau vast te stellen. Dit kan je helpen bepalen hoeveel extra kennis je nog nodig hebt om het examen in één keer te halen. Onthoud dat het theorie-examen bij CBR Hoorn net zo uitdagend is als bij andere examencentra van CBR.
Locatie
Holenweg 14G
1624 PB
Hoorn
088 227 7700
Mogelijkheid theorie:
nee