CBR Examencentrum Harderwijk

Helaas is het niet mogelijk om bij het CBR in Harderwijk je theorie-examen af te leggen. Gelukkig kun je op de website van het CBR een locatie bij jou in de buurt vinden waar dit wel mogelijk is. Bij TheorieSter staan we voor je klaar om je te helpen bij alles wat komt kijken bij het behalen van je theorie-examen.

Bij Theoriester voorzien we je van alle praktische informatie die je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het examen. Bij ons kun je de belangrijkste informatie vinden over het examencentrum in Dordrecht en hoe je kunt slagen voor het examen.
Een succesvolle afronding van het theorie-examen bij CBR vergt een goede voorbereiding. Een nuttige manier om je voor te bereiden is door thuis te oefenen. Je kunt bijvoorbeeld starten met een oefenexamen om je huidige kennisniveau vast te stellen. Dit kan je helpen bepalen hoeveel extra kennis je nog nodig hebt om het examen in één keer te halen. Onthoud dat het theorie-examen bij CBR Harderwijk net zo uitdagend is als bij andere examencentra van CBR.
Locatie
Tesselschadelaan 1
3842 GA
Harderwijk
088 227 7700
Mogelijkheid theorie:
nee