CBR Examencentrum Amsterdam

Heb jij alle theorie goed geleerd én veel oefenexamens gemaakt? Dan ben je klaar voor het theorie-examen bij CBR Amsterdam! Het examen dat je hier zult gaan maken is niet makkelijk, maar met een goede voorbereiding is de kans een stuk groter dat je in één keer slaagt. Zorg er dus voor dat je er helemaal klaar voor bent zodat je direct je theorie-examen haalt!

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je examen, geven wij je alle praktische informatie die je nodig hebt. Bij het CBR-examencentrum in Amsterdam kun je het theoretische examen afleggen voor de categorieën auto, motor en bromfiets. Bij ons kun je de belangrijkste informatie vinden over het examencentrum in Amsterdam en hoe je voor je examen zult slagen!
Bij het CBR in Amsterdam is het theorie-examen net zo uitdagend als bij andere CBR-locaties. Wat wel helpt, is om jezelf thuis goed voor te bereiden. Het is aan te raden om te beginnen met een oefenexamen. Door een oefenexamen af te leggen, krijg je een idee van hoeveel kennis je al hebt opgedaan. Zo kun je bepalen hoeveel je nog moet leren om in één keer te slagen voor het examen.
Locatie
Naritaweg 150
1043 CA
Amsterdam
088 227 7700
Mogelijkheid theorie:
Ja