Theorie B – E-Book

2 students

Samenvatting

Theorie-Oefenexamen Rijbewijs B 2020 Nederland – Autotheorie E-Boek 2020 – Auto Theorie Leren – Auto Theorie boek Rijbewijs B 2020

In één keer je theorie-examen halen voor Rijbewijs B? Onze E-Book is gemakkelijk geschreven en bevat alles wat je moet weten. Bovendien is alle informatie up-to-date. Van verkeerswetgeving, techniek tot aan parkeren en voorrang verlenen: alles is verwerkt!

Het Theorie-Oefenexamen team bestaat uit professionals. We hebben jarenlange ervaring met het schrijven van theorieboeken. Deze E-Book voldoet aan de meest recente richtlijnen van het CBR. Met ons zul je zelfverzekerd naar je examen gaan!

Wij hebben de E-Book onderverdeeld in 3 hoofdstukken. Met als uitgangspunt: de examenonderdelen. We gaan doelgericht te werk en stomen je klaar voor je examen. In hoofdstuk 1 worden standaard richtlijnen uitgelegd. In hoofdstuk 2 vind je zo goed als alle informatie en kennis die je nodig hebt. Hoofdstuk 3 geeft je meer inzicht. De hoofdstukken zijn ook elk onderverdeeld in verschillende onderwerpen.

 

Samengevat bestaat dit theorieboek uit:

– 3 hoofdstukken die zijn opgesteld volgens de richtlijnen van het CBR

– Duidelijke afbeeldingen

– Alle verkeersborden

– Definities

– Aanwijzingen van de verkeersregelaar

Snel en gemakkelijk je theorie-examen halen? de online cursus volgen?

Online leren biedt voordelen. U leert in uw eigen tijd en in uw eigen tempo. Voor een betrouwbare online theoriecursus voor de auto bent u bij ons aan het goede adres. Een cursus uit theorie-oefenexamen is:

  • Helder
  • Examengericht
  • Compleet
  • Up to date

Bij het kopen van deze E-Book heb je 3 maanden lang toegang tot de boek op 3 verschillende devices!

Waarom kiezen voor theorie-oefenexamen.nl online theorielessen voor je examenvoorbereiding?

   
  •  Gemaakt door echte instructeurs
  •  Altijd up-to-date
  •  Inclusief verkeersinzicht
  •  Met proefexamens
  •  Geschikt voor mobiel
  •  Onbeperkt geldig!

Auto

In de online auto theorie cursus worden o.a. de volgende zaken behandeld: voertuigcontrole, gevaarherkenning, voorrangsregels, kruispunten, inhalen, rotondes, tunnels, overwegen, parkeren, stilstaan, verlichting, aanhangwagen en nog veel meer!

DUIDELIJK OVERZICHT

Bij ons krijg je alle informatie over de theoriecursus en het theorie-CBR examen met een duidelijk overzicht van de theorie cursussen en het CBR examen.

EXAMEN GERICHT

Dagcursus/theoriecursus blijft volledig op de hoogte van de nieuwste regelgeving voor de auto theorie. Zet je eerste stap naar het worden van een goede en veilige bestuurder voor jouw autorijbewijs.

Instructeur

€14,99

Registration

Forgotten Password?

nl_NLNederlands