ClickCease
auto theorie cursus in Middelburg

Auto theorie oefenen in het Engels

Auto theorie oefenen in het Engels

Om je auto theorie te oefenen is het handig als je ook de taal begrijpt: met theorie-oefenexamen is het mogelijk je auto theorie te oefenen in het Engels. Je auto theorie in het Engels oefenen is handig als je auto theorie-examen in het Engels is. Bij theorie-oefenexamen is het mogelijk om oefenexamens van de auto theorie te oefenen in het Engels. 

Auto theorie oefenen in het Nederlands

Op theorie-oefenexamen is het mogelijk om je auto theorie te oefenen in het Nederlands. De meeste mensen maken hun auto theorie examen in het Nederlands. Om je auto theorie in het Engels te maken moet je een klein bedrag bijbetalen.

De kosten voor het auto CBR theorie examen in 2021 zijn:
  • Standaard auto theorie-examen Nederlands: € 37,-
  • standaard auto theorie-examen in het Engels: € 40,00
  • Toeslag avond- / weekendtarief: € 5,50
  • Toeslag extra tijd: €12,00
  • Individueel theorie-examen met tolk: € 95,00
  • Individueel begeleid theorie-examen zonder tolk: €58,00
Auto theorie-examen in eigen taal afleggen

Voor de mensen die geen of slecht Nederlands spreken en ook geen examen in het Engels willen afleggen is het natuurlijk handig om het in eigen taal te kunnen afleggen. Wil jij je auto theorie-examen afleggen in je eigen taal? Dan moet je €95,- betalen aan het CBR. Bovendien moet jij zelf gaan zorgen voor de tolk. Dit mag geen bekende van je zijn. De tolk moet via een officieel weg bij jou terecht komen.

Kosten auto theorie-cursus

Los van het bedrag dat jij verplicht moet betalen voor je auto theorie-examen te mogen afleggen bij het CBR, kun je er ook voor kiezen om voorbereid naar je theorie-examen te gaan. Een van de grootste voordelen hiervan is dat je op die manier maar één keer op examen hoeft. Hierdoor zal je veel geld kunnen besparen. Ten eerste hoef je op deze manier maar slechts één keer op te gaan voor je theorie examen. Ten tweede bespaar je ook een hele boel tijd. Er is namelijk niks zo vervelend als 3 keer op examen te gaan. Je moet telkens weer vrij pakken van je werk of studie. Bovendien is het niet goed voor je zelfvertrouwen. Als je goed gestudeerd hebt voor je auto theorie zal je in 1x slagen en ellende besparen!

CBR
Dit artikel is met zorg samengesteld door Samir Amiri – Copyright

Met behulp van Theorie-Oefenexamen – Maastricht

Registration

Forgotten Password?

nl_NLNederlands
Winkelwagen
Open chat
Hey, kan ik je ergens mee helpen?