Auto theorie oefenen in het Engels

Samir
juni 3, 2021
theorie oefenen engels
Auto theorie oefenen in het Engels

Als je van plan bent om je rijbewijs te halen, moet je natuurlijk ook een theorie examen afleggen. Om goed voorbereid aan je theorie examen te beginnen is het noodzakelijk om goed te oefenen. Dit kan natuurlijk het best in een taal die je begrijpt. Dit is dan ook de reden dat je bij theorie-oefenexamen óók in het Engels kun oefenen voor je theorie examen. Dit is handig als je ook je theorie-examen in het Engels af gaat leggen. Het is namelijk het beste om in het Engels te oefenen voor je theorie examen als je auto theorie-examen ook in het Engels is. Bij theorie-oefenexamen is het mogelijk om oefenexamens van de auto theorie te oefenen in het Engels.

Auto theorie oefenen in het Nederlands

De meeste mensen willen het theorie examen in het Nederlands maken. Het is daarom natuurlijk ook gewoon mogelijk om het theorie-examen in het Nederlands te oefenen én te maken. Als je de Nederlandse taal echter niet volledig beheerst kan het voor sommige mensen fijner zijn om het theorie examen in het Engels te oefenen en te maken. Hiervoor moet je wel een klein bedrag extra betalen. Om het je makkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de kosten van de verschillende mogelijkheden van een theorie examen. Zo kun je gemakkelijk en snel zien wat voor jou de beste optie is. Mocht je hier toch nog over twijfelen mag je altijd contact met ons opnemen.

De kosten voor het auto CBR theorie examen in 2023 zijn:
  • Standaard auto theorie-examen Nederlands: € 41,-
  • standaard auto theorie-examen in het Engels: € 46,50
  • Toeslag avond- / weekendtarief: € 5,50
  • Toeslag extra tijd: €12,35
  • Individueel theorie-examen met tolk: € 99,00
  • Individueel begeleid theorie-examen zonder tolk: €58,00

Dit zijn de tarieven die het CBR berekend voor het afleggen van een theorie examen. Bij het bepalen van deze tarieven hebben ze de klant als uitgangspunt gepakt. Ze hebben dan ook rekening gehouden met de wensen en behoeften van hun klanten. Hierdoor zijn de tarieven naar eigen zeggen kostendekkend en zonder winstoogmerk. Dit komt doordat het CBR een omslag wil maken van een uitvoerende taak naar een meer publiekere dienstverlenende taak.

theorie oefenen
Auto theorie-examen in eigen taal afleggen

Voor de mensen die de Nederlandse en de Engelse taal niet (voldoende) beheersen om het theorie examen in een van deze twee talen af te leggen is er altijd de mogelijkheid om het theorie examen in hun eigen taal af te leggen. Het tarief dat het CBR hiervoor rekent is €99,-. Hierbij moet je zelf een tolk reserveren. Het CBR heeft hiervoor een platform genaamd HearHear. Hier kun je een tolk reserveren in je eigen taal. We raden je aan om dit minimaal 2 weken van tevoren te doen. Hierdoor heb je tijd genoeg om alles te regelen. Naast de kosten van het examen zijn er ook de kosten van de tolk. Ook deze zijn voor je eigen rekening.

Kosten auto theorie-cursus

Zoals je net hebt kunnen lezen is het nodig om goed te oefenen voor je theorie examen. Zo vergroot je de kans dat je het examen in één keer zult halen. Dit zal je uiteindelijk veel geld en tijd besparen. Er is namelijk niks zo vervelend als dat je je theorie examen niet haalt en je het opnieuw moet doen. Als je goed gestudeerd hebt voor je auto theorie zal je in 1x slagen en ellende besparen! Dit is dan ook de reden dat wij je kunnen helpen met slagen voor je theorie examen. Zo is de kans groot dat je in één keer zult slagen. Hierdoor zal je veel tijd besparen.  Wij maken het oefenen voor je theorie examen een stuk leuker en ook nog eens eenvoudiger. Dit doen we op een manier die bij jou past.

Heb je vragen over de auto theorie in het Engels of over onze dienstverlening? Je mag ons altijd geheel vrijblijvend bellen of een appje sturen op ons nummer: +31(6)40506824. Ook kun je ons mailen via: info@theorie-oefenexamen.nl

Met behulp van Theorie-Oefenexamen – Maastricht